27 Eylül 2013

Oluşmamış İnsanlar!!??

Bazı insanlar bazı insanları kabullenemezler .Çünkü onlara kendi azlıklarının  yaşayamadıklarının yapamadıklarının gerçeğini yansıtır .Onlar kendi derinliklerinde yüzmeyi bilmezler .Başkalarını yok etmek ile uğraşırken kendilerini farketmeden   vampirleştirirler. Onlara dürüstlük başarı zeka dan oluşan sarımsak koklatmak gerekir ..Ki zararları dokunmasın .Ama dürüst ve cesur  kararlı adımlarla siz yürürken yanınızda yolları  aydınlatan güzel insanlar daima olucaktır ..
Bir alıntı ..
..."Tanıdığım en güzel insanlar, yenilgiyi, acıyı, mücadeleyi ve kaybı yaşamış olan ve diplerden çıkış yolunu kendileri bulmuş romantik ve anarşist olan insanlardır. Bu kişiler yaşama karşı geliştirdikleri kendine has takdir, direniş, duyarlılık ve anlayışla; şefkat, nezaket, bilgelik ve derin sevgiden kaynaklanan bir ilgi ve sorumlulukla doludurlar. Güzel insanlar öylece ortaya çıkmazlar; onlar oluşurlar.
.İşte ben onları seviyorum ..
Ve meslekdaşlarım Av Hasan Kılıç ve Av.Ufuk Özkap  için ...
Aydınlık ve esnek düşünen, hukukun yanında insan olmayı bize en doğal yoldan anlatan sanatıda içine sindiren hukukçu gençliği getirin ...UMUT VERİYORSUNUZ BİZE ..Görülecekki birey gücünü kazanmış gençlik bizim özlediğimiz toplumun en güzelini yaratacaktı