25 Ocak 2011

Geldiiiim...Taaaa nerelerden...Puerto Rico.,San Juan.Caribbean....Adaları St Thomas-Dominica,Grenada,Bonaire,Aruba...

Yaa çok sevimliydi bizim eşek...!!111.....Komik anlar...

Dominica ..yağmur ormanları..Bonaire..tropikal yağmuru denizinde yaşadığım yaşadığım ada....










'Şemsiye 'ayrı bir sembol aramızda ...İlk tanıştığımızda 4 Temmuz 2006. .Michael'in konserinde yağmura yakalanmıştık ..İpekle ikimize bir çabuk mavi beyaz çizgili şemsiye almış ve bizi 'Kibritçi Kız'a benzetmişti ..taa ozaman sevmiştim onu ..sonra İpek ile Michael'in düğün sonrası İstanbul'da dördümüz gezerken yine yağmur'a yakalanmış ve şemsiyenin altında ilk defa kol kola girerek Sultanahmet'te dolaşmıştık ...Sevgimiz hep artarak büyümüştü....ve şimdide Karaip Adalarında ..şemsiye altında beraberiz .......İşte ikinci Bahar ......





Rüyamıydı.....Geceye giden güneşi kocaman bir geminin balkonundan Atlantik Okyanusunda yakalamak






Gemi 'Cruıses 'imiş... Ne önemi var ..
gece boyu bu dev geminin dalgalarının sesiyle ve geminin hafif sallantısını hamak gibi düşlemek...uyumak .. Breeze ..daimi, ılık rüzgarlarını yaşamak ..
ve sabahları her yeni bir ada limanında gözünü açmak Bulutların getirdiği yağmurla Karaip Denizinde oynamak ....Yağmur ormanlarında şemsiye açmak ,sabahları denizin maviliğinde uyanmak ..dokunduğun herşeyi sevmek ...Mavi rengi hani o turkuaz taşı varya ...işte o rengi Karaip Denizinde ve sevdiğinin gözlerinde sevmek ...Ve o derinliklerde yüzmek ...Benim canlı mücevherlerim..